Teksten&Boeken

TEKSTEN & BOEKEN

ZEG MAAR DAG MET JE HANDJE

(2017-2018)


Julia, Paul, Sue en Lester wonen in dezelfde stad, maar hebben verder niets gemeen. Ze leven hun leven zonder elkaar te kennen.


Een serie vreemde gebeurtenissen zorgt ervoor dat deze vreemdelingen elkaar ontmoeten en hun paden eindelijk kruisen. 


Dan wordt de omvang van de raadselachtige gebeurtenissen zo groot, dat Julia, Paul, Sue en Lester ze niet langer kunnen negeren, ze komen in actie en proberen antwoorden te vinden.


Boek is binnenkort hier te lezen.

PRINS ESPEN DE ONMOGELIJKE  (2013)


Prins Espen moet trouwen, maar hij wil alléén trouwen met een jongen. Dit is verboden volgens de wetten van zijn land. Zijn vader, de koning, kan het niet over zijn hart verkrijgen de wens van zijn zoon botweg te weigeren. Daarom bedenkt de koning een listig plan: prins Espen krijgt drie opdrachten die eigenlijk onmogelijk zijn om tot een goed einde te brengen. Als prins Espen slaagt mag hij trouwen met wie hij wil, máár als prins Espen faalt, moet hij trouwen met een voor hem uitgekozen meisje. Prins Espen pakt deze kans met beide handen aan en stort zich in drie onmogelijke avonturen


Boek is hier te verkrijgen.

KEETZAKBOEK & KEETJOURNAAL (2016)


Voor het project KunstKeten was ik de eerste proefslaper. Als kunstenaar heb ik deze ervaring vastgelegd in tekst, illustraties en foto's. Daarna is deze ervaring in twee verschillende boekjes gebundeld. Het Keetzakboek, waarin ik de lezer  uitdaag zijn of haar eigen ervaring vast te leggen met verschillende media (DO-IT-YOURSELF). Daarnaast het Keetjournaal, waar het meer gaat om een complete ervaring beschrijving die de lezer kan lezen zonder zelf iets te hoeven ondernemen.

Copyright @ All Rights Reserved